• DOLAR 32.46
  • EURO 34.666
  • ALTIN 2394.931
  • ...
Ümit Özdağ tarihe geçecek! Bir seçimde en çok aday değiştiren Başkan!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Kritik seçimlere sadece 5 gün kalırken ilk turda en çok oyu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun temasları da sürüyor.

Zafer Partisi kurucusu ırkçı Ümit Özdağ ise gerek 14 Mayıs gerekse de ikinci tur seçimlerinde takındığı tavır, bu süreçte birden fazla farklı adayı desteklemesi nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.
14 Mayıs seçimleri için Millet İttifakı’na ısrarla Mansur Yavaş'ı dayatıp, aday gösterirseniz destekleriz diyen Özdağ, gelinen süreçte o kadar aday değiştirdi ki yetişebilene aşk olsun.

Mansur Yavaş'ın Millet İttifakı tarafından aday gösterilmemesinden sonra Muharrem İnce ile ittifak kurmuş ve ittifakın adayını Muharrem İnce olarak açıklamıştı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Zafer Partisi ile olan ittifakı kabul etmeyip kendi partisinin adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girince Ümit Özdağ ile yolları ayrıldı.

Muharrem İnce'den umduğunu bulamayan Özdağ, Cumhurbaşkanlığı adayı aramaya devam etti.
Daha sonra ATA İttifakı’nın adayı olarak Sinan Oğan ile anlaşan Özdağ hedefine mültecileri ve HÜDA PAR'ı koydu.
Seçimlerde umduğu oyu alamayan Sinan Oğan ile Özdağ’ın, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla kimi destekleyecekleri merak konusu olmuştu.

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamasının ardından hayal kırıklığına uğrayıp yollarını ayırmasıyla Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, aylar önce, "kazanırsa iç savaş çıkar." dediği Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapmak için can atmaya başladı.

Muharrem İnce, Sinan Oğan ve en son Kemal Kılıçdaroğlu derken Özdağ'ın seçim sürecindeki bu fırıldak siyaseti sosyal medyada alay konusu oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir