• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Vatandaşlar Bayram alışverişinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL-Bayramlık kıyafetlerini uygun fiyata almak isteyenlerin yolu Mahmutpaşa'ya düşerken farklı seçeneklerde ürün almak isteyen birçok müşteri de AVM'leri ve pazarları tercih etti.

 

Ramazan Bayramı hareketliliği uzun süredir durgunluk yaşayan esnafı mutlu etti. Ramazan Bayramı'na iki gün kala vatandaşlar bayram hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Çocuklar bayramlık almak için aileleriyle çarşı Pazar dolaşıyor.

 

Alışveriş merkezleri, bayram öncesi en hareketli günlerini yaşıyor.
İstanbul'daki vatandaşlar hem kendilerine, çocuklarına bayramlık alabilmek için hem de bayramda misafirlere ikram etmek için şeker alışverişine çıkıyor. Bayramlıklarını uygun fiyata almak isteyen vatandaşların adresi ise ya Mahmutpaşa oluyor ya da sokak aralarına kurulan pazarlar.

 

Pazarda her kesime hitap eden ürünleri görebilmek mümkün oluyor. Pazar esnafı vatandaşları eli boş göndermemek için fiyatları olabildiğince düşürüyor. Vatandaşlar bütçesine uygun olan bayramlık alışverişini yapıyor.

 

Esnaflar satışlardan memnun olduklarını dile getirirken vatandaşlar da, fiyatların düşük olmasından memnun olduklarını ifade etti. (Erkan Yavuz, Enes Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir