• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
KAR-DER Ramazan boyunca muhtaçları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ramazan ayının gelmesiyle Karlıova`da kurduğu iftar çadırında her gün onlarca kişiyi ağırlayan Karlıova Eğitim, Kültür, Sağlık, Yardım ve Dayanışma Derneği (KAR DER), Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımlarını da aralıksız olarak sürdürdü.
 
Ramazan ayı münasebeti ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılan 100 TL değerindeki her bir kolide mutfak ihtiyacını giderecek tüm gıdaların bulunduğu belirtilirken giyim ihtiyacı olanlar için de giyim paketi yardımlarının yapıldığı kaydedildi.
 
KAR DER Başkanı Murat Akansu, bununla yetinmeyeceklerini ellerinden geldiğince kendilerine başvuruda bulunan tüm muhtaçlara yardımda bulunacaklarını ifade ederek, "Karlıova`da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin mutlu olması bizim mutluluğumuzdur. Bu yüzden fakir ile zengin arasında yine bir köprü olmaya çalıştık. Muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamak için bize başvuran hayırsever halkımız, yaptıkları yardımlarla fakirlerin oruçlarını tutabilmelerine, hayırlarına ortak oluyor" dedi.
 
İlçe merkezi ve köylerde tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduklarını dile getiren Akansu, şimdiye kadar toplam 185 ihtiyaç sahibine yardım kolisi ulaştırdıklarını ve bu yöndeki çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. (Bülent Temiz - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir