• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Vali Harput Bursa'ya veda etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BURSA-Son yayımlanan Valiler kararnamesinde Merkez Valisi olarak görevlendirilen Şahabettin Harput, birlikte çalıştığı İl Genel Meclisi ve Özel İdare personeline veda ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir Meclis açılışında yaptığı konuşmasında "Valimiz 2007 yılından beri Bursa'nın geleceği için can siper hane çalıştığını biliyoruz, Bursa'nın iyi yerlere gelmesi için çok uğraş verdi, turizm, kültür, tarih ve termal konusunda çok yol aldık bu başarı Vali beyin başarısıdır" dedi.

Vali Şahabettin Harput ise ben sizden erken ayrılıyorum olanda hayır vardır, Bursa benim için ve herkes için sıradan bir il değildir, tarihten tarıma sanayiden kültüre çok özellikleri içinde barından bir ildir ve burada çalışmaktan hep gurur duydum. Özel İdareler bu ülkeye bir asra yakın süredir çok önemli hizmetler verdi ve onlarda son dönemini yaşıyorlar.

Tabi Valileri yücelten ve güçlü kılan Özel İdareler olmuştur çünkü ağalık vermekle olur Valinin Özel İdare olmadan vereceği her hangi bir kaynağı yoktur, Vali bir taraftan genel idarenin başıdır bir taraftan da Özel İdarenin başı olması hasebiyle güçlü ve sürekli hizmet akışını sağlar. Bursa'da görev yaptığım süre içinde Bursa adına ve gelecek adına oluşturulan projelerin tamamında bana destek oldunuz elbette bir hayra sebep olan o hayrı yapan gibidir sizlerde aldığınız kararla Bursa'mıza büyük hizmetlerde bulundunuz ve isimsiz kahramanlar olarak görev yaptınız hepinize çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin dedi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir