• DOLAR 34.178
  • EURO 37.13
  • ALTIN 2939.389
  • ...
Evi yanan aileye belediye sahip çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Karatay Belediyesi Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi Hanefi Sokak'ta tek katlı müstakil bir evde ikamet eden Yılmaz Ailesi'ne yaşadıkları yangın felaketin nedeniyle sahip çıktı.

 

Anne ve dokuz çocuğunun ikamet ettiği ev yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

 

Olay yerinde incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, sosyal belediyecilik anlayışıyla, maddi durumu zayıf olan Yılmaz ailesinin evlerinin en hızlı şekilde yeniden yapılacağını söyledi.

 

Eşyalar dâhil evin tamamının yandığını dile getiren Hançerli, hem binanın yapımı noktasında hem de eşyaların temini noktasında Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce ellerinden gelen yardımı sağlayacaklarının altını çizdi.

 

Hançerli, "Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzce tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımda bulunarak, onların sorunları ile yakından ilgileniyoruz. 'İnsana yapılan hizmet, en değerli hizmettir' anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalar, bundan sonra da devam edecektir" dedi.

 

Yangından dolayı evi büyük derecede hasar görerek oturulamaz hale gelen Gönül Yılmaz, evine yeniden kavuşacağı müjdesini kendisine veren Karatay Belediyesi'ne ve Hançerli'ye teşekkür etti.

 

Karatay Belediyesi'nin yangın olayı yaşanmadan önce de kendilerine sahip çıktığını belirten Gönül Yılmaz, "Belediyemizin desteği olmasa hayatımızı idame ettiremezdik, Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir