• DOLAR 34.292
  • EURO 37.524
  • ALTIN 2923.285
  • ...
Mutki Kaymakamı basın mensuplarıyla iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Ardahan Vali Yardımcılığına atanan Mutki Kaymakamı Oğuzhan Bulut, Tatvan'da basın mensuplarına iftar yemeği verdi.


Bitlis basınının önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Kaymakam Bulut, "Basının her yerde olduğu gibi Bitlis'te de önemli bir yeri vardır. Ancak Bitlis basınının yaptığı haberlerin genelinde yapıcılık ön planda tutulmuştur. Bu da Bitlis'teki huzur ortamının gelişmesine neden olmuştur" dedi.


Bulut, göreve geldiği günden bu yana Mutki ilçesinin gelişmesi için gayret gösterdiğini belirterek şunları söyledi: "Mutki 2 bin nüfuslu küçük bir yerleşim merkezi olmasına rağmen tarihiyle geleceğe ışık tutmuştur. Son yıllarda gerek siyasal ve gerekse sosyal alanlarda önemli gelişmeler sağlandı. Mutki de başarılı çalışmalar kendini göstermeye başlamıştır."


Mutki'den güzel anılarla ayrılacağını ifade eden Kaymakam Bulut, "Bizler görev insanlarıyız. Bizlere nerede görev verilirse orada yapmaya hazırız. Önemli olan gittiğin yerde bıraktığın olumlu izlerdir. Umuyorum ki, Mutki de olumlu izler bırakmışım. Basın Mensubu arkadaşlarıma beni kırmayarak davetime icabet ettikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Yemekten sonra kaymakam Bulut, Van Gölü sahilinde basınla çay içerek sohbet yaptı. Bulut, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir