• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
İzmir Umut Kapısından 150 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir`de faaliyet yürüten Umut Kapısı Derneği, muhtaç ve yoksulların umudu olmaya devam ediyor. Her ay düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kapısı, Ramazan ayında da yardımlarını sürdürüyor. Bu ay içerisinde ihtiyaç sahibi 150 aileye gıda yardımı yapıldı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren dernek başkanı Hacı Şani, yardım çalışmalarının hızla büyüdüğünü vurgulayarak; "İzmir Umut Kapısı olarak kurulduğumuz günden beri hayır işlerine, muhtaç ailelere yardım yapma gayreti içerisindeyiz. Yardım çalışmalarımız hızla büyüyerek devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla yapmış olduğumuz yardımlar 150 aileye ulaşmış durumdadır. Bu tabi ki bizi sevindiren bir olaydır. Ama diğer taraftan da toplumun içerisinde mağduriyetlerin artması ayrıca bizi üzmektedir. Bizler, İzmir Merkezde 60 aileye, Menemen`de 20 aileye, Aliağa`da 15 aileye ve Manisa-Muradiye-Turgutlu bölgesinde birçok aileye yardım yaparak bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de yine bu çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz. Toplumdaki sosyal adaleti sağlama adına elimizden gelen bütün gayretleri sarf edeceğiz" dedi.

Hayırseverlere davet
Hayırseverlere çağrıda bulunan Şani; "Tabii bu yapılan çalışmaların hepsi hayır sahiplerinin bize ulaştırmış oldukları hayırlarla yürümektedir. Bu anlamda bütün hayır sahiplerini, hayırseverleri, iyilikseverleri Umut Kapısı çatısı altında bizimle birlikte bu hayır kervanında yürümeye davet ediyoruz. Şimdiden Allah-u Teâlâ herkesin yapmış olduğu hayırları kabul etsin. Ve bütün gönüllülerimizin, üyelerimizin ve Türkiye`deki bütün vatandaşlarımızın bayramlarını şimdiden tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı. (İlyas Yıldız - İLKHA)
 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir