• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Sevigen: Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, “Kemal Bey bu partinin sahibi mi? Şirketi mi? Bu parti babasından mı kaldı? Utanmıyor mu orada oturuyor. Daha bugün istifa etmeli.” diyerek Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı.

Sevigen, “Bakın 40 haramilerini alsın gitsin. Babacanları Karamollaoğlu’nu Akşener’i kimi alıyorsa alsın ama CHP Genel Başkanlığından derhal istifa etmeli. Götürecek oraya, diyecek ki kardeşim ben bu emaneti teslim ediyorum. 10 yıl oldu. Beceremedim. Bu dönem hırsım aklımın önene geçti ve bırakıyorum demesi lazım.” dedi. 

CHP'li kurmaylara seslenen Sevigen, “İlk defa solun bir şansı vardı. O solun şansını da Kemal Bey sırf kendi adaylığı için bütün toplumun, işçinin, emekçinin, memurun, dar gelirlinin elinden aldı. Umudumuzu aldı. Emek veren çocuklarımızı dışarı koydu. Ben buradan o partinin büyüklerine sesleniyorum. Eski genel başkan yardımcılarına, eski sekreterlerine… Niye ayağa kalmıyoruz? Niye Kemal Bey istifa etmiyoruz. Biz bir defa barajı aşamamıştık. Yüzlerce kişi barajı aşamamıştı.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir