• DOLAR 32.827
  • EURO 35.272
  • ALTIN 2452.648
  • ...
Seçime yoğun ilgi gösteren Midyatlılar duygularını paylaştı: Seçim hayırlar getirsin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri Midyat ilçesinde de yoğun bir katılımla yapıldı.

Sandıklarda yüzde 80 oy kullanıldığı görülürken, halkın sabahın ilk saatlerinden itibaren gün boyunca oy kullandığı görüldü. 
 
Oylarını kullandıktan sonra İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanı İsa Altunkaynak ve halk, seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.  
 
Milli İrade Ortaokulunda oyunu kullanan Altunkaynak, ardından sandık görevlilerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. 

"Temennimiz kazasız belasız ve halkın hür iradesinin sandıklara yansımasıdır"

HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanı İsa Altunkaynak
 
Altunkaynak, "Öncelikle bu önemli seçimin, memleketimize,ülkemize ve İslam alemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.  Önemli bir seçim süreci yaşıypruz. Huzur ve sükunetin sağlanması, birlik ve beraberliğin temini için umarım halkımız üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirecektir. Bu konuda şüphemiz yoktur. Bizler uzun bir süredir sahadayız. Halkın genel olarak nabzının iyiye doğru gittiğinin bilincindeyiz. İnşallah temennimiz kazasız belasız ve halkın hür iradesinin sandıklara yansımasıdır. Bu konuda halkımızın gerekli hassasiyeti yerine getireceğine inanıyorum." dedi.

"Oyumuzu sabahın erken saatlerinde kullandık"

Halil Tuncer
 
Vatandaşlardan Halil Tuncer, "Bu ilk oyumuz değil. Dolayısıyla bu da ikinci oyumuz gibi bir şey oldu ve çocuklarımla eşimle beraber geldim. Oyumuzu sabahın erken saatlerinde kullandık. Ülkenin refahı için, en önemlisi milletimiz ve vatanımız için, kime verdiğimiz de bellidir zaten. İnşallah yarından itibaren ülke olarak güzel bir şekilde kutlamaları yapacağız. Diğer seçimlere istinaden bu seçim bizim için ve herkes için daha önemli. Ülkem için daha önemli. Dolayısıyla geleceğim için,daha önemli olduğu için buradan da bütün oy kullananlara seslenmek istiyorum oyunuzu mantıklı ve ülkenin refahı için olması gereken kişiye vermenizi istiyorum. Kesinlikle herkes sandığa gitsin. İnşallah ülkemiz daha güzel kulvarlarda yarışacaktır." ifadelerini kullandı.  

Mahmut Aksoy, "Seçim milletimize, vatanımıza hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin." diye belirtti.
 
Mehmet Acar, "Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Bütün Milletimize hayırlar getirsin. Çok güzel oldu." diye konuştu.

Safiye Yıldırım
 
Safiye Yıldırım, "Tabi ki heyecanlıyız. Seçimin geleceğimiz olan çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Bunu düşünerek oy kullandık. İnşallah hayırlı olur." şeklinde belirtti. (İLKHA)
  

Bu haberler de ilginizi çekebilir