• DOLAR 32.547
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.738
  • ...
Prefabrik hafif çelik evlere rağbet artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Merkez Beyaztoprak köyü mevkiinde prefabrik hafif çelik ev imalatı yapan özel bir işletme sahibi Mustafa Moiz, son zamanlarda prefabrik hafif çelik evlere rağbetin arttığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan işletmenin formeni Moiz İLKHA'ya konuştu.

Moiz, prefabrik hafif çelik evlerin yapımında kullanılan malzemenin ham maddesinin Hatay, Kocaeli ve Gebze taraflarından geldiğini ve bu tür evlere ilginin arttığını belirtti.

Deprem bölgelerine olan acil ihtiyaçtan dolayı özel siparişlere şu anlık zaman ayıramadıklarını ifade eden Moiz, işletmede günde iki adet prefabrik hafif çelik imalatı iskeletini oluşturduklarını söyledi.

"Rağbet çok fazla ancak önceliğimiz deprem bölgeleridir"

Moiz, "İşletmemizde hafif çelik prefabrik evler yapmaktayız. Malzemeler genelde  Hatay, Kocaeli ve Gebze taraflarından geliyor. Bu malzemeleri makinelerde işleyip deprem bölgelerine prefabrik hafif çelik ev olarak gönderiyoruz. Evler, hafif çelik dediğimiz malzemelerden oluşuyor. Özel sipariş ve deprem bölgelerine olmak üzere hizmetlerimiz var. Deprem bölgeleri başta olmak üzere bir çok bölgeye üretimlerimizi göndermekteyiz. Özel üretimlerimiz şu an askıda, deprem bölgeleri aciliyet olduğu için ancak onlara yetişebiliyoruz. Rağbet fazla olduğu için yetişemiyoruz. Aciliyet durumu bittikten sonra özel siparişlere de cevap vereceğiz. Burada evlerin iskelet yapılarını yapıp tırlarla şantiyelere gönderiyoruz. Ekipler orada kurulumunu yapıp diğer malzemeleri de tamamlanıp teslim ediliyor. Rağbet oldukça fazla yetişemiyoruz. " dedi.

"Üretimlerimiz her mevsim şartlarına uygundur"

Dayanıklılık durumu projelere bağlı diyen Moiz, "Kar bölgelerine üretimimiz farklıdır. Özellikle evlerimizde paslanma veya çürüme olmaz. Üretimlerimiz her mevsim şartlarına uygundur." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir