• DOLAR 32.485
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2409.552
  • ...

TÜBİSAD açıklamasına göre, Bilişim Sanayicileri Derneği’nin Olağan Genel Kurulu Microsoft Türkiye ofisinde gerçekleştirildi.

Genel Kurul’da 21 asil 9 yedek Yönetim Kurulu üyesi belirlenirken, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mehmet Ali Tombalak seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kızıltan, TÜBİSAD'ın bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründeki öncü STK pozisyonunu koruması sağlanırken, Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün kilit bir rol üstlenmesinin de kaçınılmaz olacağını ifade etti.

TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mehmet Ali Tombalak ise "Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün ülkemizdeki tarihçesiyle yaşıt olan derneğimizi bugünlere taşıyan ve bu büyük aileye katkı veren tüm yönetim kurulu başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve TÜBİSAD emektarlarına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

TÜBİSAD’ın yeni yönetim kurulu şu üyelerden oluştu:

“Mehmet Ali Tombalak, Mehmet Ali Akarca, Işıl Hasdemir, Aslı Güreşcier, Murat Boyla, Aslan Doğan, Atilla Kayalıoğlu, Burak Aydın, Barış Özistek, Başak Kural Uslu, Burak Ertaş, Didem Duru, Emre Alaman, Emre Hantaloğlu, Levent Özbilgin, Uğur Candan, Volkan Sözmen, Yomi Kastro, Serdar Urçar, Ahmet Şüküroğlu, Doğuş Kuran.”

Yedek yönetim kurulu üyeleri ise şöyle: “Burak Günsev, Barış Karakullukçu, Arzu Akkaya, Sinan Dumlu, Sure Köse Ulutaş, Lale Maro, Soner Canko, Koray Bahar, Sezen Sungur Saral. “