• DOLAR 32.492
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2406.083
  • ...
Türkiye seçimini yaptı: Doğru sonuçlar, Doğruhaber'de!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim sonuçları dogruhaber.com.tr’de!

Doğru bilgiye doğru yerden ulaşmak isteyenlerin adresi Doğruhaber, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi olan 14 Mayıs seçimlerinde okurunun yanında olacak.

14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde dogruhaber.com.tr hızlı ve güvenilir haber kaynağı olarak yanınızda olacak.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 14 Mayıs Pazar akşamı yayın yasağını kaldırmasının hemen ardından seçim sonuçlarını anbean web sitemizde detaylı bir şekilde bulabileceksiniz.

Cumhurbaşkanı adaylarının, ittifakların ve partilerin aldığı oylar web sitemizin seçim özel sayfasında olacak.

Seçim özel sayfamızda; partilere özel hazırlanan sayfada, bir partinin hangi ilden ne kadar oy aldığını öğrenebilecek, Türkiye haritası üzerinden en az veya en çok oy oranına sahip olduğu illeri anlık güncellemelerle takip edebileceksiniz.

Ayrıca merak ettiğiniz şehirlerde hangi Cumhurbaşkanı adayı ve hangi partinin ne kadar oy aldığı ve ne kadar oy oranına sahip olduğunu da yine seçim özel sayfamızda bulabileceksiniz.

Sizler için hazırlanan kullanıcı dostu seçim sayfamızda, seçim sonuçlarına dair aradığınız her şeyi en ince ayrıntısına kadar bulabileceksiniz. Üstelik bu bilgilere hiç zorlanmadan, dilerseniz bilgisayarınızın, dilerseniz telefonunuzun mobil ekranından tek tıkla ulaşabileceksiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan anlık veriler

14 Mayıs 2023 Pazar günü seçim sonuçlarının sitemizde verilmeye başlanması ile birlikte seçim gündemiyle ilgili son dakika haberlerini, en sıcak gelişmeleri anbean Doğruhaber sosyal medya hesaplarından da anbean paylaşıyor olacağız.

Türkiye için kritik önem taşıyan ve herkesin merakla bekleyeceği 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını her detayıyla öğrenmek için tüm okuyucularımızı https://dogruhaber.com.tr/ ve  https://secim2023.dogruhaber.com.tr/ adreslerine bekliyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir