• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Selçuklu Bayrama hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Selçuklu Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve rahat içerisinde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayram süresince de 7 gün 24 saat görev başında olacak.

 

Selçuklu Belediyesi, ramazan ayı boyunca sürdürdüğü çalışmalara bayram da ara vermeden devam edecek. Vatandaşların huzur ve rahat içerisinde bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla bayram süresince nöbetçi ekipler görev yapacak.

 

Bayram mesaisinde halkın Ramazan ayını sorunsuz geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi vatandaşlar tarafından yoğun talep gören market, fırın, pastane ve pazar yerleri gibi umuma açık sıhhi müesseselere yönelik denetimlerini arttırdı.

 

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını bayram süresince devam ettireceği belirtildi. Merkez Ekipler Amirliği tarafından koordine edilecek çalışmalarda gıda satış yerleri bayram süresince denetlenecek.

 

24 Saat temizlik, hazırlıklar çerçevesinde Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler bayram süresince aralıksız görev başında olacaklar.

 

Acil müdahale ekipleri bayram süresince hazır tutulacak. Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ekipleri arefe günü 3 vardiya olarak çalışacak, oluşturulan acil müdahale ekipleri ve acil çöp aracı da Ramazan Bayramı süresince günün 24 saatinde aralıksız görev yaparak ilçenin temiz kalmasını sağlayacak. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir