• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ya bir destek daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında Gercüş'e bağlı Habizbini aşireti köylerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 14 Mayıs Genel Seçimleri için destek istedi.

Milletvekili Adayı Ramanlı'ya, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Gercüş İlçe Başkanı Sait Başaran ve Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan eşlik etti.

Köylüler, büyük coşkuyla karşıladıkları Ramanlı'yı, Meclis'te görmek istediklerini belirterek desteklerini açıkladılar.

Habizbini aşiretine mensup olan Yayladüzü (Gundik), Kantar (Kantarê), Ardıçlı (Acibê), Doruk (Kasır), Sapanlı (Babnir), Gökçe (Malamihê), Tepecik (Hoska) ve Bağlıca (Midelbê) köylerini ziyaret eden Ramanlı, muhtarlar, köyün ileri gelenleri ve köy halkı ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan köy ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, "Yoğun köy ziyaretlerimiz bugün de devam etti. Seçim mahalline girdiğimiz son günlerde köylülerimizden yoğun teveccüh ve destek görmek bizleri mutlu etti. Batman ve köylerimize yapılan hizmetlerin devamı için yoğun bir şekilde çalışacağız. Halkın hizmetinde var gücümüzle olacağız ve halkımız bizim hizmetimizle tanışacaktır." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir