• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Bülent Arınç'tan HÜDA PAR açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Bazı hatalar yapmış olabilir diye Cumhurbaşkanımıza sırt çevirmek doğru değil" diyen Arınç, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ise şöyle konuştu: "Bizim liderimiz ve Cumhurbaşkanı adayımız kadar liderlik gösterebileceğini sanmıyorum. Çünkü resmi olarak yedi ortağı var. Her biri farklı görüşten."

Bülent Arınç, isim vermeden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı eleştirirken, şunları kaydetti: "Bakanlar Kurulu'ndan bir karar alınırdı ve ilgili bakanlıklar o kararı uygulardı. Bu kararları uygulayan bakanların 'Ben yaptım' demeleri yanlış. Bunu diyen arkadaşlarımın şahıslarına büyük saygım var ama hükumetin kararını kendi faaliyetleriymiş gibi bahsetmeleri doğru değildir. Ben yaptım diyen arkadaşlar şimdi yüzde 1'i bile bulamıyor. Ben kendilerine de söyledim, 'Gövdeden ayrılmayın' dedim."

Arınç, "HDP şimdi Yeşil Sol diye bir partide seçime giriyor. Muhafazakâr Kürt kardeşlerimin yeşille işi olur da solla olmaz. HDP'nin tamamının Yeşil Sol'da temsil edileceğini düşünmüyorum" dedi.

HÜDA PAR'a ilişkin konuşan Arınç, "Cumhur İttifakı'na katılana kadar hiçbir şey yoktu. Sonra vay Hizbullahçılar dediler. 10 senedir var olan bir parti HÜDA PAR. Yalan söylüyorlar" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir