• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Mardin'de depremzedeler yararına kermes düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Mardin'e gelen depremzedeler yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelir, depremzede ailelere ve öğrencilere dağıtılacak.

Kermese Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Duyan ve beraberindeki heyet de katıldı.

Kermes açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Demir, depremzedelere yardım amacıyla yapılan kermes etkinliğinde emeği geçenlerden herkese teşekkürlerde bulundu.

Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesinde organize edilen kermeste, yiyecek ve içecek stantları kuruldu. Okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin desteğiyle yapılan kermesin hakkında konuşan Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Mücahit Önen, depremzedeler yararına düzenlenen bu tür etkinliklerin aynı duyarlılıkla bütün okullarda yapılması arzularında bulundu.

Önen, "Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak açıldığımız günden bu yana gerek okul içinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gerekse yurt dışındaki öğrenci kardeşlerimize yönelik bu tarz kermesler yapıyorduk. Bu yıl da depremzede vatandaşlarımız ve Mardin'e yerleşen depremzedeler için kermes düzenledik. Daha önce de koliler halinde gıda paketleri ve birçok yardımda bulunduk. Şu anda bu kermesimizin gelirini Mardin'e yerleşen depremzede kardeşlerimize ileteceğiz inşallah. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu tür etkinliklerin bütün okullarda olmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir