• DOLAR 32.643
  • EURO 35.448
  • ALTIN 2507.915
  • ...
Milletvekili Adayı Dinç, Tarsus'ta Şanlıurfalı kanaat önderleri ile bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç'in temasları sürüyor.

Yürüttüğü temaslar kapsamında Mersin'in Tarsus ilçesini ziyaret eden Dinç, ilçede ikamet eden Şanlıurfalı kanaat önderleri ile buluşarak 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçim için destek talebinde bulundu.

Seçimlerin önemine vurgu yapan Dinç, tüm seçmenlerin oyunu kullanması hususunda hassas olmaya çağırdı.

Tarsus ilçesi Kızılkurt Mahallesi'nde bir konferans salonunda kanaat önderleri ile bir araya gelen Dinç, halka hitap ederek önemli konulara temas etti.

Gençlerin başta uyuşturucu olmak üzere her türlü tehlikeden koruyacaklarını belirten Dinç, "Her platformda dile getiriyorum, 'Meclis'e girdiğinizde ilk ne yapacaksınız' diye soranlara; ilk olarak canlarımızı muhafaza etmekle uğraşacağız diyorum. Çünkü gençlerimizin canları gidiyor. Ve burada hiç kimseye iltimas geçmeyeceğiz. Elimizde zerre bir yetki de olsa onu bu yolda kullanacağız. Kimin parmağı bu işin içinde varsa iltimas tanımayacağız. Uyuşturucu kullanan bir çocukla uğraşmayacağız, polisiye tedbirlerle uğraşmayacağız. Daha kapsamlı çözümler ile gençlerimizi bu bataklıktan kurtaracağız." dedi.

Daha sonra Mersin'in Çilek Mahallesi'nde halk ile bir araya gelen Dinç, sorulan soruları cevapladı, oy kullanımı için destek istedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir