• DOLAR 32.213
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2428.99
  • ...
CHP ve HDP Meclis'te ne konuştu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da düzenlediği mitingde şöyle konuştu;

Karadeniz'in bu güzel şehri olmanın yanında Türkiye Yüzyılı hayalimizi birlikte gerçekleştireceğiz yol arkadaşımızdır. Biz ilerlerken birileri de Türkiye'nin kuyusunu kazmanın peşinde. Talimatı veren Kandil. Kandil'e dönüp Selo'sundan Apo'suna hapistekileri çıkaracağız diyorlar. Bunlar terörist. Onu çıkaracakmış. söylesene Bay Bay Kemal, 'Meclis'te HDP ile ne konuştun?'

Kamudan ihraç edilen PKK'lıları devlete geri dolduracaklarmış. Belediyeleri istedikleri kullanmaları için örgüte teslim edeceğiz diyorlar. 'Suriye'deki askerlerimizi çekip oraya rahatça saldırabilmeniz için size bırakacağız' diyorlar. HDP mensuplarının örgütün parmak işareti ile selamlıyorlar.

Eline her mikrofon alan HDP'linin PKK'lının tehdit dolu açıklamalarına ne yazık ki elleriyle kalp işareti yaparak cevap veriyorlar. Bay Bay Kemal'den almışlar sözü, şimdiden silahlarını doldurmaya başlamışlardır. Bu manzaradan bizim kadar CHP'li kardeşlerimin de utandığına inanıyorum.

'Kamudan tasviye edilen 100 binin üzerindeki elemanınızı yeniden devlete dolduracağız' diyorlar. 'Yeniden bu ülkenin evlatlarını annelerin bağrından kopartacağız' diyorlar. 'Ülkenin tüm kaynaklarını tekrar size açacağız' diyorlar.

Londra'daki tefecilere verdikleri söz konusunda ayakları birbirine dolaştı. Biri 300 milyar dolar diyor, diğeri 'hemen gelmez, 10 yılda gelir' diyor. Biz yüzlerce milyon dolar değerinde doğalgaz buluyoruz, nükleer santral yapıyoruz. Bunlar sevinmek yerine karalar bağlıyor. Bunların hepsi de ülkenin değeri, devletin kazancı, milletin kârıdır.

Masanın altındaki HDP'yi allem edip masanın üstüne çıkardılar. Onu da 2 tane belediye başkanı getirip masaya monte ettiler. Zaten bir tanesi ayrılıp kendi partisini kurdu. Kalanlar seslerini çıkarsalar 'hain' damgası yiyecekler. Hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla ülkemizin asırlık kayıplarını telafi ettik.

Bu haberler de ilginizi çekebilir