• DOLAR 34.189
  • EURO 38.323
  • ALTIN 2902.417
  • ...
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılanlar Mevlid etkinliklerinin her yıl devam etmesini istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, 3 yıl aradan sonra "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temasıyla Diyarbakır'da düzenlediği Mevlid-i Nebi etkinliğine yüz binler katıldı.

Büyük coşkuyla gerçekleştirilen etkinliğe sabahın erken saatlerinden itibaren halk etkinlik alanına akın etti.

Mevlid-i Nebi etkinliğine Türkiye'nin farklı illerinden katılanlar duygularını İLKHA mikrofonlarına anlattı. Vatandaşlar, etkinliğe manevi bir güçle geldiklerini belirtirken, kendilerine Peygamber efendimizi hatırlattığı için Mevlid etkinliklerinin her yıl devam etmesini istedi.

"Peygamber efendimizin davasını daha iyi anlamak için bu tük etkinliklerin yapılmasını istiyoruz"

Fikri Bey

Manevi bir güç ile Trabzon'dan geldiğini söyleyen Fikri Bey, "Trabzon'dan geldim. Beni manevi bir güç getirdi buraya. Yeni tanıdım yeni gördüm. Bu alanda olmak gurur verici. Güzel bir atmosfer, baya kalabalık açıkçası böyle olacağını beklemiyordum. Bu kalabalığı görmek hoşumuza gitti doğrusu. İnşallah başka etkinliklerde yine burada olacağız nasip olursa. Trabzon'dan buraya kadar geldik. Bu atmosfere değdi. Keşke burada kalsak diyorum. Etkinlikten önce Diyarbakır'ı gezme imkânımızda oldu. Herkesin buraya gelmesini bu meydanı görmesini tavsiye de ediyorum şu kalabalığı hiçbir yerde bulamazsınız.  Bu kalabalığı burada toplayan mutlaka manevi bir gücün var olduğunu biliyoruz." dedi.

"Bu kutsal dava için gelmek istedim"

Erdoğan Bey

Gümüşhane'den geldiğini söyleyen Erdoğan Bey, "Bu kutsal dava için gelmek istedim. İlk kez geliyorum. Umarım son kez olmaz. Gerçekten çok güzel bir ortam. Her mümin ve mümine gencin buraya gelip katılmasını canı gönülden isterim." ifadelerini kullandı.

"Bu etkinliği düzenleyenlere bir daha teşekkür ediyoruz"

Emre Aslan

Mevlid etkinliğine Adana'dan katıldığını söyleyen Emre Aslan, "Allah'ın rahmeti bereketi tüm Müslümanların ve peygamber sevdalıların üzerine olsun. Rabbim bu programı hazırlayanlardan razı olsun. Buraya Adana'dan geldik. Bu kutlu günde peygamber efendimizin davasını ve bayrağını yükseltmek için geldik. Bu kutlu bayrağı bırakmamak lazım. Etkinlik gerçekten çok güzel böyle etkinliklerin olması lazım. Peygamber efendimizin davasını daha iyi anlamak için bu tük etkinliklerin yapılmasını istiyorum. " şeklinde konuştu.

"Neslimizin ihyası adına böyle programların düzenlenmesi çok elzem"

Yunus Gökhan

Bursa'dan Mevlid-i Nebi etkinliğine iştirak eden Yunus Gökhan, "Bursa'dan geldik. Önceki yıllarda da bu etkinliğe iştirak ediyorduk. Bugün burada gördüğümüz atmosfer, görmüş olduğumuz manzara bambaşka çok efsanevi bir kalabalık var. Özellikle böyle güzel programları düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfına çok çok teşekkür ediyorum.  Neslimizin ihyası adına böyle programların düzenlenmesi çok elzem. Gerçekten çok güzel bir program olmuş. Bu etkinliği düzenleyenlere bir daha teşekkür ediyoruz. " dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir