• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...
HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Kavan'dan Gençlik Kolları üyelerine yapılan saldırıya tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, dün akşam saatleri sıralarında meydana geldi. 

Kimliği henüz tespit edilemeyen bir grup saldırgan, HÜDA PAR Kızıltepe Gençlik Kolları üyelerine parti bayrakları asma sırasında fiziki saldırıda bulundu. 

Saldırıya ilişkin HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan tarafından yapılan açıklamada, üyelerine yönelik gerçekleştirilen saldırıların kendilerini yıldırmayacağına vurgu yaptı.

Kavan, Türkiye'nin farklı illerinde HÜDA PAR'a yapılan saldırıların devam ettiğini, ancak HÜDA PAR'ın hakikatlerinin bu karalama kampanyalarıyla kapatılamayacağını belirtti. 

Kavan açıklamasında, "Malum olunduğu üzere 11 Mart tarihinde Hür Dava Partimiz Sayın Cumhurbaşkanını destekleme kararı aldıktan sonra iftiralarla karalama kampanyasının başlatıldığına şahit olduk. Geldiğimiz yerde saldırılar artık fiziki saldırılara dönüşmüş durumdadır. Başta CHP ve avanesi olmak üzere bu karalamaları yapmaktalar. Türkiye'nin farklı illerinde saldırılar da meydana geldi. Dün Kızıltepe ilçemizde de gençlik teşkilatımız, parti bayraklarını asarken kendini bilmezler tarafından saldırıya uğradı. Şunu net olarak ifade edelim ki bu saldırılar gerçekleştikçe halkın teveccühü daha çok artmakta ve HÜDA PAR'ın hakikatlerini bu karalama kampanyalarıyla kapatmayacaktır." ifadelerini aktardı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir