• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
SON DAKİKA
Batman Milletvekili adayı Ramanlı: CHP bugüne kadar ne Kürtlerin ne de memleketin faydasına hiçbir şeyi desteklemedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gercüş ilçesinde kahvaltı programına katılan Ramanlı ve HÜDA PAR heyeti daha sonra AK Parti seçim lokali ve AK Parti Kadın Kolları'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gercüş Öğretmen Lokalinde verilen kahvaltı programında konuşan Ramanlı, önümüzdeki seçimlerin hem Türkiye için hem de Batman için de çok önemli bir seçim olduğuna vurgu yaptı.

Bu seçimde hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçiminde Recep Tayip Erdoğan'a destek verilmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, "Çünkü bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin devam etmesi gerekiyor. Bizler dostumuza dost, düşmanlığımızı isteyenlere de dost değiliz. Bizler hiç kimsenin kaşına, gözüne, huyuna hayran olmadık, hayran da değiliz. Kim bize hizmet ediyorsa, kim bize hizmet etmeyi vadediyorsa ve kim bize hizmet edeceğine inandırmışsa bizim desteğimiz onadır." şeklinde konuştu.

"CHP'nin Batman, bölgede ve Türkiye'de bize yaşattıklarını hepimiz biliyoruz"

"CHP'nin Batman'da, bölgede ve Türkiye'de Müslümanlara yaşattıklarını hepimiz biliyoruz." diyen Ramanlı, CHP'nin hiçbir zaman milletin oyuyla iktidara gelemediğine dikkat çekti.

Ramanlı, "Eğer bugün Cumhurbaşkanı'ndan daha önde, daha değerli iş yapabilecek kabiliyette, daha temsil gücü yüksek, daha geçmişi hizmetlerle dolu bir aday olmuş olsaydı elbette ki biz onu tercih ederdik. Çünkü bizim için tek ölçü var; millete hizmet. Kim millete dostsa, kim millettin hizmetine koşturuyorsa bizim desteğimiz ona olur. Bugün CHP 70 yıl sonra bir şekilde iktidara gelmeye çalışıyor. CHP Genel Başkanı'nın iktidara gelebilmek için söylediği güzel sözler eğer ameline yansımış olsaydı 'evet bu da bir seçenek' derdik ama maalesef biz bunu görmedik, göremiyoruz. CHP bugün iktidara gelebilmek için türlü türlü vaatlerde bulunuyor." ifadelerini kullandı.

CHP zihniyetinin muhalefetteyken bugüne kadar memleket ve Kürtlerin faydasına hiçbir şey yağmadığını ifade eden Ramanlı, CHP'nin Müslümanların inancına yönelik tek bir olumlu adım atmadığına dikkat çekti.

"HÜDA PAR olarak doğruya doğru yanlışa da yanlış dedik"

Ramanlı, "CHP'nin tek bir olumlu adıma destek verdiğini göreniniz oldu mu? Her zaman muhalefet, milletin menfaatine olan her şeye bu zihniyet muhalefet etmiştir. Bu nedenle diyoruz bu zihniyetten bize fayda gelmez. Şu anki hükümetin her şeyi doğru, güzel yaptığını da söylemiyoruz, kendileri de söylemiyor. HÜDA PAR olarak doğruya doğru yanlışa da yanlış dedik, bundan sonra da demeye devam edeceğiz. Çünkü biz millet adına siyaset yapıyoruz. Kimsenin yanlışına doğru diyecek halimiz yok, bu kendimizden biri olsa dahi."

"Milletvekili olarak meclise gönderirseniz sizin için daima bir açık kapı olacak

Kendi memleketinin iyiliğini isteyenlerin, daha kötüsünü istemeyeceğine dikkat çeken Ramanlı, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bu sebeplerle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayip Erdoğan'a desteğimizi vereceğiz. Onu, yanlışından gücümüz yettiğince döndürmeye çalışacağız, doğrusunda da her zaman olduğu gibi onun yanında olacak ve desteğimizi sunacağız. Milletvekili seçiminde biz şunları vadediyoruz. Eğer kardeşinizi milletvekili olarak Meclis'e gönderirseniz sizin için daima bir açık kapı olacak. Telefonum da kapım da her zaman açık olacak, bana her zaman ulaşacaksınız. Vekil dediğin halkın vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirendir. Bizim üzerimize düşen milletimiz için mücadele etmektir. Milletimizin derdiyle dertlenmek, kafa yormak, emek sarf etmek, çaba göstermektir. İnşallah 14 Mayıs akşamı Batman'ın bütün Türkiye'de örnek gösterilecek bir seçim sonucuyla ortaya çıkacağını ümit ediyorum." (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir