• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Diyarbakır'da Mevlid-i Nebi etkinliği son hazırlıkları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Covid-19 salgını dolayısıyla ara verdiği 3 yılın ardından bu sene 30 Nisan Pazar günü Diyarbakır Nevruz Park alanında "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temasıyla Mevlid-i Nebi etkinliği düzenliyor.

Devam etmekte olan etkinlik hazırlık aşamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Mevlid-i Nebi Düzenleme Kurulu Üyesi Menaf Adıyaman, miting alanında çalışan gönüllülere teşekkür etti.

Alanda yapılan çalışmalar hakkında son bilgi veren Menaf Adıyaman, "Büyük Mevlid-i Nebi etkinliğine son bir günümüz kaldı. Bunun için çalışmalarımızın son aşamasındayız. Çalışmalarımızı nevroz meydanında 2 gündür devam etmesiyle birlikte inşallah yarın etkinlik saatine kadar çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Yaklaşık bir aydır bu çalışmamızın standını vermiştik. Bugün burada olduğumuz süre boyunca çalışmalarımızın son aşamasını tamamlamak üzereyiz. Nevroz alanının süslenilmesi, platformun kurulması, gelecek olan misafirlerin ağırlanması, halkımızın etkinliğe dahil olması için uygun ortamları hazırlamaya çalışıyoruz. Ütün arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz bugün burada canla başla çalışıyorlar. Yarına kadar etkinliğimiz ile ilgili hiçbir sorun ve sıkıntı olmadan halkımıza etkinliğimizi sunmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Adıyaman, “Arkadaşlarımız dünden beridir burada çalışmalarına devam ediyorlar. Gece burada kalan, sabah erken saatlerinde tekrar buraya gelen ve uykusuz kalan arkadaşlarımız oldu. Bu konuda canla ve başla çalıştıklarına şahidiz. Çalışan arkadaşlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Çünkü böylesi büyük bir etkinliğinin hazırlanılması kolay olmuyor. Arkadaşlarımızın samimi destekleri ve katılımlarıyla bu çalışmanın üstesinden geleceğiz. Çalışmalarımıza gece saatlerine kadar da devam edecektir. İnşallah yarın saat 13.30’a kadar alanın hazır olduğu halde Diyarbakır halkını bekliyor olacaktır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir