• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Diyarbakır`da özel hastanede yangın (Yenilendi)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Veni Vidi Hastanesi`nin bodrum katında öğle saatlerinde çıkan yangından dolayı hastane yönetimi hastanenin yatış bölümünde yatan hastaları ambulanslarla Diyarbakır`da bulunan diğer hastanelere sevk etti.

 

Hastane jeneratörden çıktığı öğrenilen yangını söndürmeye gelen 5 araçlık itfaiye ekibi kısa süreliğine yangını kontrol altına alarak söndürüldü.

 

İlk önce kısa süreliğine çıkan duman, daha sonra tüm hastaneyi sardı. Yatış servislerinde yatan hastaların duman ve yangında etkilenmemesi için ilk önce Çocuk servisi ve Yoğun Bakım Ünitesi hastaları olmak üzere servislerdeki tüm hastalar hastane önünde bekletilen çok sayıdaki ambulans ile Diyarbakır`daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

 

Yangın yerine gelen polis, Ali Emiri Caddesini trafiğe kapatarak, güvenlik şeridi çekti.

 

Öte yanda çıkan yangından dolayı hasta yakınları ile doktorlar arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis ile hastane çalışanları arasında meydan gelen sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Yangında, iki itfaiye eri dumandan etkilendi. İtfiaiyecilere hastane önünde bekletilen ambulansta ayakta müdahale edildi

 

Yangın hakkında polis inceleme başlattı. (Sedat Kuşulay / Yakup Moğulgani -İLKHA)


 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir