• DOLAR 34.23
  • EURO 37.156
  • ALTIN 2960.08
  • ...
`ekşisözlük` veya Kutsal Tapınağın Enikleri!...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doksan yıldır ensesinde boza pişirdiğiniz Anadolu insanını aşağılamak, hakir görmek için her yola başvurdunuz. Olmadı. Anadolu insanı vakarlı durdu, sabretti. Çünkü bildiği bir şey vardı, karşısındaki insani değerlerinden uzaktı. Size it derken Kıtmir’den utanıyor, hayvan derken ebabil aklıma geliyor, kelimeler boğazımda düğümleniyor.

Yediğini hazmedemeyen, kabızlık geçiren ve midesindeki EKŞİmeden ne dediğini bilemeyen siz aşağılık yaratıkların hakaret ettikleri şahsa milyonların feda olmak için amade durduklarını bilmiyorsunuz.

Bilmiyorsunuz derken algı düzeyinizin kaldıramayacağını belirtmek isterim. Zekâ testi uzmanlığına soyunan aydıncıklarınız bile sizi gerçek anlamda anlamadı, anlayamadı. Tombalağın ateşini söndürmeye çalışan sünger beyinli meltem istediği kadar zekânızla övünedursun, IQ testiniz olarak açıklanan verilerin Anadolu Halk Hastanesi’nin idrar tahlil sonuçları olduğu ortaya çıktı.

Beş duyudan ibaret algı melekeleriniz vahyi anlamakta yetersizdir. Zira vahiy peygamberlere, peygamberler de insanlara elçi olarak gönderilirler. Dolayısıyla muafsınız muaf olmasına da cami duvarına bu kadar yaklaşma payesini de kimse size vermez.

Eceli gelen itin cami duvarına işediğini söylerken atalarımız, siz caminin içine bevlettiniz. İnsanların elinde kürekle size doğru gelişlerinde havlama ile viyaklama arası sesler çıkarmanız anlamsızdır.

Düşünce ve ifade özgürlüğü adı altında her türlü manevi değeri aşağılayan, toplumsal değerleri küçümseyen yaklaşımınız sizi esfel-i safiline götürür ki sizi ödüllendiren zatın da seviyesi ondan yüksekte değildir. Cahil Hayvanlar Parkı’nda toplumu eğlendirmeye çalışan siz aşağılık maymunları insan saymam için önce atanız Darvin’e inanmam, sonra milyonlarca yıl beklemem gerekir.

Size ödül olarak gaz maskesinin verilmesi de size ödülü verenin sizi ne ne kadar anlamaktan uzak olduğunu gösteriyor. Zira size gaz maskesi değil, toplumu bu kadar rahatsız eden gaz kaçağına karşı supap takmak gerekirdi.

Sözlüğünde tek bir tatlı sözcük bulundurmayan siz kudurganların etrafa saldırırkenki amacınız bipolar bozukluk sanrılarınızı ört bas etmektir. Kimlik ve kişilik sorunu yaşadığınızı ve önünüze atılan kemiğin sahibine göre havladığınızı biliyoruz. Tasmanız kimi zaman yerli ve karanlık, kimi zaman da yabancı ellerde olur.

En belirgin özellikleriniz hiçbir insani ve ahlaki değeri tanımamanızdır. “Ahlak kime göre” diye başladığınız her konuşmada insanlara göre ahlaki değerlerin olmayacağını düşünecek kadar evrim geçirmişsiniz.

Bunca hakaret ve seviyesizliğinize rağmen ne ressamdan ne piyanistten ne şubat soğuğunda darbuka çalan darbükatörden ne de NoBELLİ’den bir tepki geldi. Son kullanma tarihi geçmiş ve aydın olduğunu düşünen KAYGI tayfasından da en ufak SAYGI ifadesi duymadık.

Ülkede ifade özgürlüğü yok diye yaygara koparmak için görevlendirilen siz provokatörler, yıllarca tasmanızı Yoldaş Lenin ve Stalin’e teslim ettiniz. Komünizm tarihin çöplüğüne terk edilirken Moskof havuzundan Anadolu’ya akıtılan vanalar kapandı ve beyninize gelen borulardaki su kokuşmaya başladı. Bu kokuşmuş suyu insanlara yutturmanın mümkün olmadığını bildiğinizden, ulusalcılık zehriyle karmaya ve Kemalizm zırhıyla korumaya ; modası geçen her zevatı etrafınızda toplamaya başlayarak Bremen Mızıkacıları gibi envai sesler çıkarmaya başladınız. Kimi zaman “ordu göreve dedi” fikir babalarınız ve aydın(!)larınız, kimi zaman darbelere alkış tuttunuz. Halksavar ve paletsever olan siz, ABD ve AB tarafından revize edilen kullanım süresi dolunca mezada çıkarılacak bir metasınız.

Yıllardır sizi bu ülkenin insanı zannettik, Kurtuluş Savaşı’nda İngiliz ordusunu alkışlarla karşılayan İstanbul satılmışlarının çocuklarının aramızda olması gerektiğini unutma gafletinde bulunduk. Çanakkale’de yedi düvele karşı ecdat çarpışırken, İstanbul sokaklarında Sodom ve Gomore’deki gibi ecnebilerle her türlü ahlaksızlığı yapan sefih Leyla’nın gayri meşru çocuklarını unuttuk. İnlerinde Anadolu insanının kutsallarına hakaret yağdıran siz eblehlerin atalarını yıllar önce Leyla’nın şahsında görmüştük.

Bugün 50 bin kişiyle İstanbul sokaklarında dünya eşcinseller gününü kutlayan siz eblehlerin kutsalı, beyni ve sermayesi kokuşmuş Batı medeniyetinin çöplüklerinden karılıp derilmiştir.

Abdullah Güneş / yildizedebiyat.com
 

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ekşi Sözlük Ekibini ziyarette ederken birlikte çekilmiş foto
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir