• DOLAR 32.878
  • EURO 35.249
  • ALTIN 2462.35
  • ...
Fenerbahçe-İstanbulspor karşılaşması bitti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Süper Lig'in 31. haftasında ağırladığı İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, zirveyle arasındaki puan farkını 4'e indirme fırsatını son dakikalarda yediği golle tepti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü bir oyunla başlarken, Fenerbahçe 25. dakikada genç yıldızı Arda Güler'in golüyle öne geçti. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan sarı-lacivertliler, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 51. dakikada Arda'nın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı. İstanbulspor, 2-0'dan sonra 57. dakikada penaltıdan bulduğu golle farkı 1'e indirirken, 66. dakikada beraberliği yakaladı. Golün şokunu çabuk atlatan Fenerbahçe, 71. dakikada Joao Pedro'nun golüyle yeniden öne geçti. Maçın 90+6. dakikasında İstanbulspor beraberlik golünü buldu ve müsabaka 3-3 berabere sonuçlandı.

Bu sonucun ardından lider Galatasaray'ın 2 puan yitirdiği haftada aradaki puan farkını 4'e indirme fırsatını yakalayan sarı-lacivertliler, fırsatı kullanamadı ve zirve yolunda ağır bir yara aldı

Bu haberler de ilginizi çekebilir