• DOLAR 34.263
  • EURO 37.479
  • ALTIN 2929.342
  • ...
Özkan: "Başarılar 10 yıllık çalışmanın ürünü"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA- Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Türkiye'de 5. yüz nakli gerçekleştirilen Recep Sert'i hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Ömer Özkan, başarıların 10 yıllık hazırlık dönemini içeren bir çalışmanın sonucunda meydana geldiğini belirtti.

 

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe, Rektör Yardımcısı Ömer Keçeci, Hastane Başhekimi Mustafa Ünal, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ve operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan karşıladı.

 

Vali Öztürk, Akdeniz Üniversitesinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 5.si gerçekleştirilen yüz nakli operasyonunda çok başarılı sonuçlara imza atıldığını belirterek, Türkiye'nin tanıtımına ve yeteneğine işaret eden çok önemli bir olgu olduğuna değindi.

 

Akdeniz Üniversitesinin rektörüyle, hastanesiyle ve Prof. Dr. Ömer Özkan'ın ekibiyle Dünya çapında bir isim yaptığını ve herkesin üstüne düşecek övgüyü alması gerektiğini ifade etti.

 

Prof. Dr. Ömer Özkan ise şunları söyledi: "10 yıllık hazırlık dönemini içeren bir çalışmanın sonucunda gerçekleştirilen bu başarıda hükümetten ve üniversiteden çok iyi destek gördüklerini belirterek, bu kadar kısa sürede organize olup, bu operasyonlar yapılabiliyorsa bir prestij ameliyatı olduğunu belirtti ve Türkiye insanının geleceğe bakışını, umudunu değiştirmede önemli bir adım olduğunu ifade etti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir