• DOLAR 34.29
  • EURO 37.528
  • ALTIN 2919.799
  • ...
Kasımpaşalılar iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Kasımpaşa'da organize ettiği etkinliklerle halkın büyük teveccühünü kazanan Kurtuluş-Der üye ve gönüllüleriyle iftarda buluştu. Yayla Camii Konferan Salonunda gerçekleştirilen iftar programına yoğun ilgi oldu.


İftar programında kısa bir konuşma yapan Mehmet Sadir Hoca, dünyevi makam ve mevkilerin geçici olduğunu vurgulayarak, "Kalıcı ve sonsuz olan Allah'ın rızasına nail olabilmek adına bir şeyler yapabilmektir" dedi.


Tarihteki kral ve imparatorlardan örnekler veren Mehmet Hoca, "Bizler ancak kendi ruhumuzun farkına varırsak kendimizi tanırız ve üstadın deyimiyle gerçek imanı elde ederek kâinata meydan okuyacak güce ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.


Kurtuluş Der tarafından gerçekleştirilen iftar programına katılan üye ve gönüllüler iftar sonrası hep beraber teravih namazı kıldı. Ardından Mısırda darbeciler tarafından gerçekleştirilen katliamı telin etmek üzere Mısır Konsolosluğuna giderek Hür Dava Partisi tarafından organize edilen protesto eylemine katıldı. (Yasir Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir