• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Silopi'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Silopi Grand Otelde düzenlenen iftar yemeğine Habur Mülki İdari Amiri
Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Kaymakam Suat Demirci, Silopi Belediye Başkan vekili Abdulkerim Sönmez, CHP Şırnak il başkanı Çınar Ökten, BDP İlçe başkanı Muhsin Konur, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken, Şırnak Ticaret odası başkanı Osman Geliş, Cizre Sanayi Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Esnaflar, Sanayi ve Ticaret Odası üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Şırnak Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş, iftar yemeğine katılan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Geliş, SBS'de tüm soruları doğru cevaplayarak büyük başarı elde eden Adalet Binici'yi ve üniversite sınavında Şırnak il birincisi olan Mahsun Çağlın'ı tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Geliş Oda olarak Eğitime büyük destek verdiklerini ve Şırnaklı gençlerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmek için bütün imkânları kullandıklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası'nın düzenlemiş olduğu törende Silopi Kaymakamı Suat Demirci Adalet Binci'ye Şırnak Vali Yardımcısı Turgay İlhan ise Mahsun Çağlın'a birer adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

Şırnak Ticaret odası başkanı Osman Geliş iftar yemeğinde sonra Silopili Üniversiteli öğrenciler ile bir araya gelerek sorunları hakkında bilgi aldı.
(Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir