• DOLAR 32.15
  • EURO 35.156
  • ALTIN 2430.176
  • ...
Hür Gençlik Ramazan ayında faaliyetlerini aralıksız sürdürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında iftar programları düzenledi.

Hür Gençlik, Karlıova, Genç ve Solhan ilçelerinde iftar programları düzenledi. İftar saatlerinde ise trafikte kalan sürücülere iftarlık su ve hurma ikramında bulundu. Gençlik kolları ayrıca iftar öncesi farklı konularda gençlere yönelik çeşitli seminerler düzenledi.

"Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak bazı etkinlikler icra ettik"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Doğru, "Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak bazı etkinlikler icra ettik. Gençlik Kolları olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar etkinliklerimize bu da Ramazan ayında Hür Gençlik Mahalle Temsilciliklerimiz ile iftar programlarında genç kardeşlerimize yönelik toplamda Karlıova, Solhan ve Genç ilçelerimizle beraber 2000 (iki bin) kişilik iftar yemeği düzenledik. Yine İftar öncesi ‘Gençliğin Önemi, Gençlik ve Siyaset, Gençlik ve İslam’ konulu seminerler yaptık.  Gençlik Kolları üyelerimiz, gönüllülerimiz ve mahalle gençleri yapılan mahalle bazlı buluşmaları ilgiyle takip ettiler." dedi.

"İlk gün telaşında trafikte sürücüleri yalnız bırakmadık"

Doğru, "Karlıova, Solhan ve Genç ilçelerimiz ile beraber Bingöl Merkezde İçmeler Mahallesi, Merkez TOKİ,  Simani, Uydukent, Yenişehir, Kültür mahallesinde olmak üzere toplamda 2000 (iki bin kişilik iftar yemeği düzenledik. Bunun yanında yine Ramazanın ilk gününden itibaren iftar telaşında olan evine yetişemeyen veya iftara geç kalmış sürücü kardeşlerimize kırmızı ışıkta su ve hurma ikramında bulunduk." ifadelerini kaydetti. (İLKHA)

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir