• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
DEVA Partili Şahin'den Sadullah Ergin açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

CHP Ankara milletvekili adaylarını Yenimahalle’de düzenlediği aday tanıtım toplantısında tanıttı. Ankara birinci bölge adayı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ise toplantıya katılmadı. Etkinliğe katılan DEVA Partili Şahin, 

''Bu birliktelik ülkenin yarınlarının inşası adına son derece önemli bir birliktelik çünkü biz bu masaya otururken büyük resme odaklanarak oturmuştuk ve şunu dedik; ‘Yarının Türkiye’sini çok daha özgür, adil ve müreffeh bir Türkiye olarak inşa edeceğiz.’ Bunu tek başına yapma imkanımız yok. Bunu el birliğiyle farklı dünya görüşlerine mensup siyasi partilerin bir ve beraber olarak, ülkenin içinde bulunduğu enkazı ancak bu şekilde kaldırabileceğine inanmıştık. Çok şükür şu an itibariyle kamuoyu desteği ve halkın göstermiş olduğu teveccüh de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. 

Bizim İl Başkanları toplantımız Bilkent Otel’de devam ediyor. Sadullah bey Teşkilat Başkanımız onun adına vekaleten, kendi adıma asaleten geldim. Biz DEVA Partisi rozeti ve kimliği altında ve Genel Başkan Yardımcıları olarak CHP’nin listelerinden milletvekili adayıyız. Parlamentoya girdiğimizde de DEVA’lı olduğumuz gerçeği devam edecek ve DEVA Partisi’nin Genel Başkan Yardımcıları olarak, Milletvekilleri olarak yemin edeceğiz ve ant içeceğiz. Bu sadece bir seçim işbirliğidir. Bu seçim işbirliğinde dayanışma gösteren ve sıcacık yüreğini bize açan CHP’li değerli dostlarımıza da çok çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir