• DOLAR 32.652
  • EURO 35.171
  • ALTIN 2440.099
  • ...
Mücahit dediğin böyle olur!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

El-Kassam Tugayları'nın resmi internet sitesinde yayınlanan videoda, hafızlar için düzenlenen mezuniyet programının "Kur'an Askerleri Öncü Süvariler" projesi kapsamında gerçekleştirildiği belirtilmiştir.

Videoda ayrıca El-Kassam Tugayları'nın çeşitli birimlerinde görevli 100 mücahidin mezuniyet töreninde Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuduktan sonra ödüllendirildiği ifade edilmiştir.

"Kur'an Askerleri Öncü Süvariler" projesinin İzzeddin El-Kassam Tugayları Seferberlik ve Yönlendirme Dairesi tarafından mücahitlerin imanlarını güçlendirmek ve Mescid-i Aksa'nın ancak Kur'an ile özgürlüğüne kavuşturulabileceği inancıyla başlatıldığı kaydedilmiştir.

Videoda, El-Kassam Tugayları Hafızlar Tugayı üyelerinin Gazze Şeridi'ndeki bir alanda askeri kıyafetleriyle ve yanlarında silahları olduğu halde Kur'an okudukları görülmüştür.

İzzeddin El-Kassam Tugayları saha komutanı, "Filistin ancak Kur'an'la kurtulur. Gelin, Allah'ın bereketiyle Kur'an'ı yüzünden değil ezberden okuyalım. Savaş alanındaki mü'minleri sevindirelim" demiştir.

Videoda ayrıca hafızlıklarını tamamlayan El-Kassam Tugayları mücahitlerinin Kur'an-ı Kerim tilavetlerinden örneklere yer verilmiştir.

Filistin Enformasyon Merkezi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir