• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İş adamları Batman'da Umut Kervanı aracılığıyla 800 kişiye iftar verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Batman, Kahramanmaraş merkezli depremlerden kaçıp Batman'a sığınan depremzedeler başta olmak üzere yetim ve muhtaç aileler için Ramazan ayı boyunca İluh Hastanesi yanında bulunan parkta iftar yemeği veriyor.

Kurulan iftar çadırına her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaş katılım gösteriyor.

HAKSİAD Batman Şubesi üyeleri de yapılan iftar programında 800 kişinin iftar yemeğine sponsor olarak Umut Kervanına destek oldu.

İftar yemeğine katılan HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz ve dernek üyeleri, iftar yemeğinin dağıtılmasında gönüllü olarak çalıştı.

Cemal Çetiz

Verilen iftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, "Bugün HAKSİAD Batman Şubesi olarak Umut Kervanı Vakfının düzenlemiş olduğu iftar çadırında Batmanlı kardeşlerimizin iftarını sahiplendik. Elhamdülillah çok güzel bir katılım var. Rabbim orucunu tutan ve buraya iftarını açmaya gelen herkesten razı olsun, oruçlarını kabul buyursun." dedi.

Katılımın belirledikleri sayının üzerinde olduğunu belirten Çetiz, "Umut Kervanı Vakfı bir aydır her akşam vatandaşlara iftar programı sunuyor. Her akşam depremzede, yetim ve muhtaçlar için iftar programı veriliyor. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun. Biz de karınca kararınca yardımcı olalım dedik. Elhamdülillah çok mutlu olduk. Müthiş bir kalabalık var. Üyelerimize de çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir