• DOLAR 34.261
  • EURO 37.298
  • ALTIN 2995.752
  • ...
Mersin'de bir kadının karnından 8 kilo ur çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Adıyaman'ın Gerger ilçesinde yaşayan ve 15 yıldır kilolarından dolayı rahatsız olan 53 yaşındaki Leyla Koldaş'ın, Mersin'de geçirdiği ameliyatın ardından karnından sekiz kilo ur çıkartıldı. Koldaş ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Karnımdaki canavar o canavar. 20 senedir bu acıyı çekiyorum. Bu canavar bu mahlûk beni mahvetmiş" dedi.

 

Karnındaki şişkinliğin aşırı kilolarından dolayı olduğunu düşünen Leyla Koldaş, yaklaşık olarak bir ay önce başlayan karın ağrılarından dolayı Malatya ve Adıyaman'da çeşitli hastanelere gitmesine rağmen derdine derman bulamadı. Akrabaların tavsiyesi üzerine Mersin'de özel bir hastanede muayene olan Koldaş'ın karnında ur olduğu tespit edildi. Ameliyat edilen Koldaş'ın karnından sekiz kilo ur çıktı.

 

Ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Can Terzier ise şunları kaydetti:

 

"Hastamızda karın arka duvarından kaynaklanan iyi huylu olduğunu düşündüğümüz kitle vardı. Yaklaşık 10-15 yıl belki daha eski bir öyküsü var. Artık kısmet bize imiş ameliyatını oldu. Sağlığına kavuştu İnşaallah. Ameliyatımız zor olmadı. Her ne kadar büyük olsa da yapışık değildi. Önemli olan kitlenin yapışık olmaması. Yapışık olsa idi biraz zorlardı. Yapışık olmadığı için kolay oldu. Şimdilik görünüm itibariyle bir riskimiz yok. Bir kaç gün misafirimiz olacak daha sonra taburcu edeceğiz" diye söyledi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir