• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Çavuşoğlu: "İki şeyden bahsetmemizi istemiyorlar"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ulaşımı daha hızlı ve güvenli hale getirdiklerini aktaran Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Farkında mısınız? İki şeyden bahsetmemizi istemiyorlar. Birincisi ülkemize kazandırdığımız eserlerden, ikincisi de bugüne kadar Türkiye'nin, Türk milletinin üzerine oynanan hain oyunlardan ve kurulan pusulardan. Bunlardan bahsetmeyin diyorlar, bunlar bizi yıldırmadı. Halkımızın en az yüzde 70'inin memnun olduğu hizmetlerimizden bahsetmemizi istemiyorlar. Her hizmetin altında bir iftira, her icraatın önüne, arkasına bir yalan sığdırıp küçümsemeye çalışıyorlar. Milli araç Togg ile yapılan yorumları görseniz ben onlar adına utanıyorum. Bir kere de 'İyi olmuş, daha iyisini yapacağız' deyin. Bu işler çeşme açmakla olmuyor."

"Ülkemize bahar çoktan geldi"
Yüzyıla damga vuran hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olanlara teşekkür eden Çavuşoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türlü oyunlarla darbelerle hain planlarla kara bulutları üzerimize salmak isteyip köşeye geçip 'Bahar naraları atanlara' buradan seslenmek istiyorum. Ülkemize bahar çoktan geldi, artık yaz zamanı. Ektiğimizi biçme vakti, şimdi hasat zamanı. Yapmak değil yıkmak, üretmek değil tüketmek gayesinde olanların bizi anlamasını elbette beklemiyoruz. Onların vizyonu buna yetmez. Milletimizin değerlerinden nasiplenemeyen bu yapıyı siz çok iyi tanıyorsunuz. 7'li 8'li kimlerle olurlarsa olsunlar, sırtlarını kimlere dayarlarsa dayasınlar, bizi yıkamayacaklar. Çünkü biz biriz, hep beraberiz. Çünkü biz sırtımızı milletimize dayadık. Gittiğimiz her yerde milletimizle beraberiz."

Gençlere de seslenen Çavuşoğlu, "Sizin gücünüzü, enerjinizi manipüle etmeye çalışanlara asla göz açtırmayın. Bunların yalanlarına sakın kanmayın. Sırtını PKK ve FETÖ'ye dayayıp, sizi milletinizle, devletinizle karşı karşıya getirme planlarına alet olmayın. Günlük boş vaatlerle sizin ufkunuzu daraltanlara, sizi umutsuzluğa mahkum etmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 14 Mayıs Pazar günü 'istikrara devam' diyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah yeniden bir zafer daha kazanacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu tarihi seçimlerle başarımızı beraber taçlandıracağız." diye konuştu.

Çavuşoğlu, toplantıdan hemen sonra ev ev gezip, kapı kapı dolaşıp girilmedik hane, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir