• DOLAR 34.24
  • EURO 37.083
  • ALTIN 3014.058
  • ...
Temel: "Gayemiz hak yolda halka hizmettir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Hür Dava Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, Bitlis'te partisinin il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

 

İl binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Temel, amaçlarının hak yolunda halka hizmet etmek olduğunu belirterek, "Bizler kurulduğumuz günden bu yana açılış yaptığımız her il ve ilçede halkımıza şunu söyledik. Bizler menfaat üzerine kurulmuş bir parti değiliz. Bizler mağdur edilmiş, zulme uğratılmış halkımızın İslami ve insani değerlerine sahip çıkarak hak yoldan ayrılmadan halkımıza hizmet edeceğiz.

 

"Tek dayanağımız Rabbimizdir"
Bu süreçte tüm insanlara, hem İslami davamızı hem de insani hizmetlerimizi götüreceğiz. Bizim tek dayanağımız Rabbimizdir. Bizler bu süreçte de Rabbimiz ile aramızı bozmayacak, adaletten, insanlıktan ve İslami değerlerimizden taviz vermeyeceğiz" dedi.

 

Tüm güçleriyle halkın sorunlarına ineceklerini ifade eden Temel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm vaktimizi halkımızın ve memleketimizin sorunlarına harcayacağız. Bu nedenle hiç kimse ile polemik içine girerek vaktimizi heba etmeyeceğiz. İslami değerlerimize aykırı olmadan yapılan her doğruyu destekleyecek, yapılacak yanlışların da düzeltilmesi için mücadele edeceğiz." (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir