• DOLAR 34.291
  • EURO 37.092
  • ALTIN 3029.336
  • ...
Kızıltepe`den Mısır`daki cuntaya kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KIZILTEPE-Mardin`in Kızıltepe (Qoser) ilçesinde faaliyetlerde bulunan İslami sivil toplum kuruluşlarının yaptığı basın açıklaması, Mustazaflar Cemiyeti binasında gerçekleşti. Basın açıklamasını Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı Yusuf Beken okudu.
 
Emperyalistlerin yerli uşakları! Cehennemi boylayacaksınız
Yusuf Beken okuduğu açıklamada, "Zalimlerin yakında nasıl bir inkılâpla devrileceklerini göreceksin. Ey zalim, ey Mısır`ın çağdaş firavunu Allah`ın izniyle çok yakında sen ve senin gibi kendi halkının düşmanı, emperyalistlerin yerli uşakları cehennemi boylayacaksınız. İnşaallah dünyada da hesap verme zamanınız geldi. Hile ve tuzaklarınız ile artık uyanık Müslüman halkı aldatamayacaksınız.
 
Sihriniz Musavari iman ile iptal olacak. Rabiatül Adeviye Meydanı`nda döktüğünüz kan Mısırlı Müslümanların sizin zulmünüzden kurtuluş beraatı olacak ve inşallah mısır diktatörleri o kanda boğulacaksınız. Yakında mısırın mülkü gerçek sahiplerinin eline geçecek ve siz kanlı tarihiniz ile Baş başa kalacaksınız ve şu anda uşaklığını yaptığınız efendilerinizde işiniz bittiğinde sizi selefiniz hüsnünün yanına göndermekten asla tereddüt etmeyeceklerdir." dedi.
 
Mazlumların kanı elinize bulaştı, iki dünyanızı da mahvettiniz
Beken açıklamanın devamında, "Elinize bulaştırdığınız Mısırlı mazlumların mübarek kanları ile dünyanızı da ahretinizi de mahvettiniz. Daha fazla kan dökmeden derhal Mısır`ın kahraman ve meşru cumhurbaşkanı Sayın Muhammed Mursi`yi serbest bırakın ve emaneti sahiplerine devredin.
 
Elbetteki mümin erkek ve kadınlara işkence eden ve kanlarını dökenlerin varacağı yer cehennemdir. Ey zalimler Mısır halkının düşmanı Siyonist İsrail`e karşı yumuşak olmanız ve Mısır halkının kanını pervasızca dökmeniz utanç vericidir. Derhal üzerinizdeki üniformaları çıkarın ve başlarınıza Siyonist kipası takın." ifadelerini kullandı.
 
İnkılâp ateşi sizi de yakacak
Mısır`ın gayrı meşru zalim cuntasına milyarlarca dolar akıtan Suudi ve körfez ülkelerine de seslenen Beken, "kendi ülkelerinizde akıttığınız Müslümanların kanının vebali size yetmedi mi? Mısırlı Müslümanların kanlarına el uzattınız. Siz İslam ümmetinin kalbinde lanetlendiniz, şayet cinayetlerinizden vazgeçip Allaha tövbe etmezseniz Müslümanların kalbindeki inkılâp ateşi yakında sizi de yakacak ve cehennem çukurlarına yuvarlanacaksınız." şeklinde belirtti.
 
Ey emperyalistler nerde kaldı hümanizm anlayışınız? Maskeniz düştü
Mısır`ın aziz şehitlerinin İslam ümmetinin şehitleri olduğunun altını çizen Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı Yusuf Beken, "Mısır`ın inkılâbı İslam ümmetinin onurudur. Bu gün bütün Müslüman kardeşleriniz bütün imkânları ile size yardım etmeye hazırdır. Batının kör, sağır ve dilsiz sahte demokrasi havarileri! Hani insan hakları? Hani çoğulcu demokratik anlayışınız? Konu Müslümanlar olunca niçin susuyorsunuz? Demokratik anlayışınız yüzde 52 halk desteğini alanları devirip halkın iktidarını cunta marifetiyle deviren yüzde 1.5 halk desteğine sahip cuntacıları desteklemek! Ey emperyalistler nerde kaldı hümanizm anlayışınız? Maskeniz düştü." şeklinde ifade etti.
 
Özgürlük kıyamınızı sonuna kadar destekleyeceğiz
Beken son olarak, "Ey Mısır`ın kahraman halkı! Hak, adalet ve özgürlük kıyamınızı sonuna kadar, her ne pahasına olursa olsun destekleyeceğiz. Onurlu ve haklı direnişinizde biz kardeşlerinize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yüce rabbim Kahhar ismiyle düşmanlarınızı kahretsin ve inkılabınızı en yakın zamanda galip kılsın. Yüce rabbim şehitlerimize en güzel cennetleri ihsan etsin gazilerimize de acil şifalar versin." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir