• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
İçişleri Bakanı Güler Midyat'ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - İçişleri Bakanı Muammer Güler, seçim bölgesi Midyat'ın girişinde Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Ak Partili Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, 21. Dönem Mardin Millletvekili Veysi Şahin, kamu kurum müdürleri ile kalabalık bir partili grup tarafından davul zurna ile karşılandı.


Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan Ak Parti İlçe Başkanlığı binasına geçen Bakan Güler, burada bir süre partililer ile görüştü. Daha sonra tarihi Gümüşçüler Çarşısı'nda ve yöresel meyvelerin satışının yapıldığı Çarşı Pazarı'nı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Midyat'ta yetişen ve satışa sunulan kavun, acur, karpuz ve üzümleri koklayan Bakan Güler, esnafların ikram edelim, sözüne karşılık olarak, teşekkür etti.


Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuklara, Midyat'ın meşhur mahalli yemeklerinden olan bir iftar menüsü ikram edildi. Yenilen yemeğin ardından Bakan Güler, davetlilere hitaben kısa bir konuşma yaptı.


Bakan Güler, Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türkiye Büyükelçiliği'nin ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli özel harekât polisi Sinan Yılmaz'ın cenaze törenine yarın katılacağını söyledi.


Bakan Güler, iftar yemeğinin ardından Midyat'tan ayrılarak Mardin'e geçti. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir