• DOLAR 34.156
  • EURO 38.044
  • ALTIN 2885.522
  • ...
Siyonistler Gazze’ye saldırı başlattı! Gazze'den sert misilleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İşgalci siyonist ordusu Gazze'ye saldırmaya başladığını duyurdu.

GAZZE BOMBARDIMAN ALTINDA!
Yoğun işgalci bombardımanı altında olan Gazze'de yaralılar olduğu bildirilirken, Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları, "Hava savunmamız, Gazze Şeridi üzerinde uçan İsrail savaş uçaklarına karşı koyuyor." ifadelerini kullandı.

İşgalciler saldırı sığınaklarını açtı
Siyonist rejim'in Lübnan sınırına yakın bölgeleri ile merkez ve Gazze Şeridi çevresindeki saldırı sığınakları açılacağı belirtildi.

Siyonist rejim sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, yaptığı açıklamada, "İsrail'in güvenliğini sağlamak için tüm düzeylerde harekete geçeceğini" belirtti. 

GAZZE'DEN MİSİLLEME

Gazze'den Siyonist rejim'e çok sayıda roket atıldı. Yahudi kaynaklar ölülerin olduğunu açıkladı. Ayrıca İşgal edilmiş Netiv HaAsara ve Karmiel bölgelerinde siren sesi duyulmaya başlandığı bildirildi.

CAN KAYBI YOK

Öte yandan Gazze Sağlık Bakanlığı, siyonist ordusunun Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında herhangi bir can kaybına yol açmadığını doğruladı.

KASSAM TUGAYLARI HAZIR!

Kassam Tugayları, kara kuvvetlerinin işgalci düşman kuvvetleriyle yüzleşmeye hazır olduğunu duyurarak savaşçı birliklerini alarm durumuna geçirdi. Direniş güçleri karada bir savaşın başlaması durumunda kapsamlı bir eylem planını devreye sokacağını bildirdi. 

El-Kassam Tugayları yaptığı açıklamada, "İşgal güçleri, Gazze Şeridi'nde bize ait 3 mevzii bombaladı. Can kaybı bulunmuyor." ifadelerini kullandı.

KORKAKLAR KAÇIŞIYOR!

Gazze sınırına yakın bölgelerde yaşayan yahudiler için sığınaklara gidilmesi çağrısı yapıldığı bildirildi.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir