• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Adanalılar HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakına desteğinden memnun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR ittifak açıklamaları öncesi Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayarak, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladılar.

HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği koşulsuz destekten sonra mesnetsiz ithamların odağı haline gelmesi ise halkta tepkilere neden oldu.

HÜDA PAR'ın Cumhur ittifakına verdiği desteğini ve medyadaki karalama kampanyalarını İLKHA'ya değerlendiren Adana halkı, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakına desteğinden memnun olduklarını ifade ettiler.

"Ülke olarak zor bir zamandan geçiyoruz"

HÜDA PAR'ı daha önce duyduğunu ve HÜDA PAR'lı arkadaşlarının da olduğunu söyleyen Mehmet Said Atabey, "Bizim kendi insanımıza faydamız varsa ki bu HÜDA PAR da olabilir veya başka birileri de olabilir, bizim için fark etmez ama vatandaşa faydalı olunması lazım. Kim iyi yönetiyorsa istiyoruz ki her zaman o gelsin çünkü vatandaş olarak, ülke olarak zor bir zamandan geçiyoruz. Yirmi seneye yakındır Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. HÜDA PAR'ın şöyle bir durumu var: 'Bir taraftan baktığınız zaman, bir kısım vatandaş onları cemaatçi olarak görüyor. Biliyorsunuz Türkiye'de şu an yetmiş iki çeşit insan var ve herkesin düşüncesi farklı." dedi.

"HÜDA PAR'ın siyasetini doğru buluyorum"

Mehmet Said Atabey

Atabey, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesini ve medyada tartışılan konulara ilişkin, "HÜDA PAR, Cumhur İttifakı ile İttifak yaptıysa bence iyi ve doğru bir seçim yapmışlardır, kendi düşünceme göre. HÜDA PAR'a atılan iftiralarla ilgili de, kediler ulaşamadığı ciğere ne derler? Murdar, derler. Biraz önce de açıkladığım gibi ülkemizde çok çeşit insan var. Elhamdülillah Müslüman olduğum için, HÜDA PAR'ın siyasetini doğru buluyorum."diye ifade etti.

"Meyve veren ağaç her zaman taşlanır"

Mehmet Çevikbaş

'HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesini bir vatandaş olarak iyi değerlendiriyorum' diyen Mehmet Çevikbaş, "HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesi her açıdan iyi. Tabi ki ülkenin geleceği açısından daha iyi." diye konuştu.

Çevikbaş, HÜDA PAR'ın tartışılmasına ve iftiralara maruz kalmasına, "Olabilir. Bizim ülkemizde meyve veren ağaç her zaman taşlanır." şeklinde karşılık verdi.

"Yakından takip ediyorum"

Kenan Aksu

HÜDA PAR'I daha önce duyduğunu ve faaliyetlerini takip ettiğini belirten Kenan Aksu, "Onları destekliyorum. Yakından takip ediyorum hatta bazen faaliyetlerini paylaşıyorum. HÜDA PAR'la alakalı televizyonlarda yapılan yorumlarda insanlar çok boş konuşuyor. Bana göre kötü bir yanları yok. Ben daha kötü bir yanlarını görmedim. Ben takipte ediyorum onları. Televizyondaki şeylere asla inanmam. Kendi çapımda internetten araştırırım. Allah zalimlere ve boş konuşanlara fırsat vermesin." dedi.

"Bir fasık size haber getirdiği zaman, araştırmadan karar vermeyin"

Abdulkerim Savur

HÜDA PAR'ın Cumhur ittifakına ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesini, 'Çok iyi oldu bence' şeklinde değerlendiren Abdulkadir Savur, "Hayırlı olur inşallah." şeklinde belirtti.

Savur, HÜDA PAR'la ilgili karalama kampanyaları ile ilgili soruya,"İftira, Kur'anı Kerim'de geçiyor ya: 'Bir fasık size haber getirdiği zaman, araştırmadan karar vermeyin' diye, bazı şeyleri doğru okumak lazım." dedi.

HÜDA PAR'ın siyaseti ve duruşuna ilişkin de konuşan Savur, 'Rabbim aynı istikamette sabit kılsın inşallah." diye belirtti.

HÜDA PAR'ı daha önce duyduğunu söyleyen Halil düzgün ise, televizyonlarda yapılan karalamaların ve tartışmaların kendilerini ve düşüncelerini ciddi manada etkilediğini kaydetti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir