• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Erdoğan: "Bu 'Selo' denilen adam..."
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Bir kardeşlik sofrası olan iftar sofrasında sizlerle olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Bağcılar Belediyemize özellikle teşekkür ediyorum. Sizlerle ramazan sofrasını muhabbet sofrası olarak görüyorum. 

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAYACAĞIZ"

Devletimiz ve belediyelerimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizin elinden tutuyor. Acıların paylaşıldıkça azalacağı inancıyla hep birlikte yaralarımızı sarıyoruz. İnşallah söz verdiğimiz işleri yaparak hiçbir kardeşimize hayal kırıklığı yaşatmayacağız.

Milletimizin neler beklediğini çok iyi biliyoruz. Daha çok çalışacağız. Daha fazla proje üreteceğiz. Seçim atmosferinin bizi asıl gündemimizden uzaklaştırmasına müsaade etmeyeceğiz.

İstanbul'a hizmet vermek varken "Turist Ömer" misali dolaşıyorlar. Ülkemizin projelerine dokunmaktan bahsediyorlar. Biz ise eserlerimizle konuşuyor asrın projelerini tek tek devreye alıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"SELO DENİLEN ADAM"

"(Selahattin Demirtaş) "Bu 'Selo' denilen adam Diyarbakır'da bizim 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Öcalan'ın ve Demirtaş'ın tahliyesi) Şimdi ne diyor Bay Bay Kemal, biz gelir gelmez bunları çıkartacağız. Benim milletim size yol vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Bölücü örgütün de katılımıyla sayısı 7’ye çıkan koalisyonu siz de görüyorsunuz. Buna ad olarak ne koyarsanız koyun hepsi de yakışır. Bir sene boyunca toplantı yaptılar. Ama kavgasız gürültüsüz cumhurbaşkanı adaylarını belirleyemediler.

Milletimizin sıkıntılarına çözüm yolları geliştiriyor, toplumumuzun hiçbir kesimini ihmal etmiyoruz.

En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesini de 2 bin liraya çıkararak emeklilerimize müjde verdik.

Togg’un kuraları çekildi. İnşallah  gururumuz Togg’u yollarda göreceksiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir