• DOLAR 34.199
  • EURO 37.978
  • ALTIN 2913.34
  • ...
Son 3 ay içinde 340 PKK elamanı öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7, Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu iller arasında yer alan Hatay'daki faaliyetlerine devam ediyor.

8'inci Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen iftar programına katılan Bakan Akar, "85 milyon vatandaşımızın rahat, huzur ve güven içinde yaşayabilmesi için birilerinin hudutları beklemesi, nöbet tutması, mücadele etmesi lazım." dedi.

PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonlarla ilgili konuşan Bakan Akar, "Terörle mücadele artan bir şiddette, tempoda, taarruzi bir ruhla azim ve kararlılıkla devam ediyor. 40 yıldan beri asil milletimizin başına musallat olan bu beladan milletimizi kurtarmakta azimli, kararlı ve buna da muktediriz. Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hâle getirdi. Bunların arkasında kim olursa olsun ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hâle getirmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir