• DOLAR 32.541
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2431.291
  • ...
2'nci "İyilik Fuarı" Esenler'de açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esenler Belediyesi tarafından "Sadece İyilik İçin" sloganıyla Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış töreniyle kapılarını açan İyilik Fuarı'na, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve çok sayıda STK'nın temsilcisi ile yerel yöneticiler katıldı.

19 STK'nın stant kurduğu fuarın açılışında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bizi hayatta mutlu kılan şey bir başkasına dokunduğumuz ve bir başkasının hacetini giderdiğimiz zamandır. Onun içindir ki buna bizde iyilik derler. Biz bu açıdan bugün geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz iyilik fuarımızda, yeryüzünün herhangi bir noktasına gittiğinizde ismini gördüğünüz, herhangi bir şekilde tabelasını gördüğünüz ya da ülkemizde herhangi bir sıkıntıda bir masuma, bir mağdura el atan vakıflarımızı, derneklerimizi ağırlıyoruz." dedi.

Kitap kumbaralarında toplanan kitaplar deprem bölgesine gönderilecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerde STK'ların yaptığı çalışmaların söyleşi ve seminerler ile vatandaşlarla paylaşılacağı fuarda, "Kitap Kumbarası" ile afet bölgesine gönderilmek üzere kitaplar toplanacak. Kumbaralar ilçenin farklı noktalarına da kurulacak. Fuarda ayrıca, "Ben Ne Yapabilirim?" çalışmasıyla depremzedelerin yaralarının sarılması için meslekleriyle katkı sunacak kişiler tespit edilerek bölgeye ulaşımları sağlanacak.

9 Nisan'a kadar Esenler Dörtyol Meydanı'nda meraklılarıyla buluşacak fuar her gün 12.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir