• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Azınlıklar Bakanı Maruf, HÜDA PAR Erbil temsilciliğini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı Aydın Maruf ve heyetini karşıladı.

Ziyarette konuşan Irak Kürdistanı Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı Aydın Maruf, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile telefonda görüştüğünü, kendisinin program ve  çkonuşmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti.

Görüşmede; Türkiye'nin siyaset gündemi Kürdistan bölgesindeki azınlık gruplar, HÜDA-PAR ın yapıcı muhalefet anlayışı ve 6 Şubat depremi gibi konular görüşüldü.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu. 

HÜDA PAR Erbil Temsilcili sosyal medya hesabı üzerinden görüşmeye dair yapılan paylaşımda, "Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Azınlıklar Bakanı Aydın Marûf bir heyet ile ofisimize ziyarette bulundu.

Aydın Maruf genel başkanımız ile telefonda görüştüğünü, program ve konuşmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti.

Türkiye'nin siyaset gündemi Kürdistan bölgesindeki azınlık gruplar, HÜDA-PAR ın yapıcı muhalefet anlayışı ve 6 Şubat depremi zamanında ve sonrasında devlet ve STK'lar eli ile yapılan çalışmaların güzel dayanışma örnekleri olduğunu belirtti." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Wezîrê pêkhatîyan (azınlıklar) yê Herêma Kurdistanê birêz Aydin Maruf digel wefda xwe serdani nivîsingeha me kir.
/
Kürdistan Bölgesi Azınlıklar Bakanı Sayın Aydin MARUF heyeti ile birlikte ofisimizi ziyaret etti. pic.twitter.com/5ozB3AVFFp

— HÜDA PAR ERBİL | هوداپار اربيل (@HudaParErbil) March 29, 2023

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir