• DOLAR 34.272
  • EURO 37.353
  • ALTIN 2910.04
  • ...
Umut Kervanı Şanlıurfa'da yetim aileye yardım elini uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Vakfı, Rehber TV’de yayınlanan "Umut Kervanı" programı aracılığıyla gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıırarak umut oluyor.

Her hafta Çarşamba günü Rehber TV'de yayınlanan "Umut Kervanı" programında toplanılan yardımlar ile Şanlıurfa'da yetim bir aileye ev ve beyaz eşya alındı.

Bülte ailesine umut olan Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle aileye ev alarak içerisini beyaz eşya ile döşedi.

"Umut Kervanı bizi bağrına bastı"

Umut Kervanının kendilerine yardım eli uzattığını belirten Emine Bülte, "Allah, özellikle de Umut Kervanından ve vesile olan herkesten razı olsun. A'dan tut Z'ye kadar beyaz eşyalarımın hepsini aldılar. Bu yaşıma geldim, ilk defa böyle temiz bir eve yerleştim. Hayatımda ilk defa yeni eşyalarım oldu. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Gerçekten samimiyetle söylüyorum; ilk defa evim ve yeni eşyalarım oldu. Eşim öldüğünden beri ilk defa böyle temiz evim oldu. Allah herkesten razı olsun, binlerini bin etsin. Hayır sahiplerinin hepsine çok teşekkür ederim. Özellikle Umut Kervanı bize bir el açtı. Herkes bizi dışladı ama Umut Kervanı bizi bağrına bastı. Bize bu evi alan bütün hayır sahiplerinden Allah razı olsun." dedi.

"Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun"

Rehber TV'deki program ile gelen yardımlar ile yetim aileye ev ve beyaz eşya aldıklarını söyleyen Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Mahmut Çelik, "Umut Kervanı olarak yaklaşık 3 ay önce Şanlıurfa'da yetim bir ailemiz için televizyon programı yapmıştık. TV programında gerek yurt dışı gerek yurt içinden gelen yardımlarla yetim aileye ev aldık. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Ev almakla yetinmeyip beyaz eşya, halı ve diğer malzemeleri de aldık. Emine Ablanın ihtiyacı kalmadı, hepsini tamamladık. Emirhan'a da bir tane bisiklet aldık. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin, yerini kat kat doldursun inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir