• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR'dan STK, esnaf ve hasta ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Seçim ve teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor. Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, İl Başkan Yardımcısı Metin Turan ve bazı parti yetkilileri, Umut Kapısı Gıda Bankası ile bazı hastaları ve esnafı ziyaret etti.

 

Diyarbakır ve bölgede yaptığı yardımlarla halkın büyük teveccühü kazanan Umut Kapısı Gıda Bankası'nı ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Vedat Turgut, derneğin yardım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Yaptıkları çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiklerini dile getiren İl Başkanı Turgut, " Sizi büyük bir takdirle izliyoruz. Bölgenin ve Diyarbakır'ın fakr u zarureti düşünüldüğünde yaptığınız hizmeti, dağıttığınız yardımları takdir etmemek elde değil. Sizler bu hayırlı çalışmalarınızla gerçekten bölge ve özellikle Diyarbakır halkının gönlünde taht kurdunuz. Fakirlerin, kimsesizlerin, yetimlerin, dulların umudu oldunuz. Bu hayırlı çalışmalarınızda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tekrar yaptığınız bu hayırlı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim." şeklinde konuştu.

 

Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Umut Kapısı'ndan ayrılan HÜDA PAR yetkilileri, Kayapınar ilçesinde emlakçılık yapan bazı işyerlerini de ziyaret ettiler.

 

Esnafın sıkıntılarını dinleyen yetkiler daha sonra Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yatan HÜDA PAR İl Başkan Yardımcısı Metin Turan'ın yakını Abdurrezzak Turan'ı ziyaret ettiler.

 

Abdurrezzak Turan'a geçmiş olsun temennisinde bulunan parti yetkilileri, kendisiyle bir süre sohbet ettikten sonra oradan ayrılıp, aynı hastanede kalan ve trafik kazası geçiren parti gönüllüsü Hüseyin Genel'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

Trafik kazası hakkında da bilgi alan HÜDA PAR yetkilileri burada bir süre kaldıktan sonra ayrıldılar. (Fikret Kavgalı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir