• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Oğlunun taziyesine kelepçeli getirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Yakalandığı hastalık nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi günü oğlu Mesut Yılmaz`ı kaybeden Diyadin Yılmaz, oğlunun taziyesine yoğun güvenlik önlemleri altında ve elleri kelepçeli olduğu halde getirildi.
 
Diyadin Yılmaz`ın geldiğini öğrenen akrabaları ve dava arkadaşları, başsağlığı dileğinde bulunmak için taziye yerine akın etti.
 
Yılmaz, yakınlarını elleri kelepçeli olarak karşıladı. Bu durum Yılmaz`ın akrabalarının tepkisine neden oldu. Vefat eden oğlunun taziyesi için kendisine sadece 5 saat süre verilen Yılmaz`a, evine gitmek için izin verilmezken, Yılmaz taziyeleri taziye evinde kabul etmek zorunda kaldı.
 
Evinde ailesini görmesine izin verilmeyen Yılmaz`ın, ailesi taziye evine getirilerek kendisiyle görüştürüldü. Taziye evinde ailesinin Yılmaz`la bir araya gelmesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
 
İLKHA muhabirine zorbalık Polis, elleri kelepçeli olarak taziye yerine getirilen Yılmaz`ın görüntülerini almak isteyen İlke Haber Ajansı muhabirlerinin çekim yapmasını engellemeye kalkışınca kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan gerginliği taziye sahipleri yatıştırdı.
 
Yılmaz`ın akrabalarının başsağlığı dilemek amacıyla yoğun bir şekilde gelmeleri nedeniyle, taziye sahipleri Diyadin Yılmaz için belirlenen 5 saatlik sürenin uzatılmasını istedi.
 
Yakınlarının yoğun talebi üzerine bu süreye 3 saat daha eklenerek toplamda Yılmaz`a 8 saat izin verildi.Akrabalarının yoğun talebi üzerine Diyadin Yılmaz`ın ellerindeki kelepçelerin çözülmesi bir nebzede olsa herkesi rahatlattı.
 
Bu arada Yılmaz`ın sabahın erken saatlerinde taziye evine getirilmesi de dikkatlerden kaçmadı.Saat 15.30`da sürenin dolması üzerine taziye mekânından ayrılan Yılmaz`ı, akrabaları ve dava arkadaşları yoğun bir ilgi ve muhabbetle uğurladı.
(M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir