• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
HÜDA PAR Kocaeli İl Başkanlığı seçim ve tanıtım standı açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmit Yürüyüş Yolu'nda açılan tanıtım standında halka tanıtım broşürleri dağıtıldı. Talep edenlere parti programı hediye dildi.

HÜDA PAR'ı tanıtan broşürler dağıtan partililer, parti ile ilgili halktan gelen soruları cevapladılar. Türkiye gündeminde HÜDA PAR'ın konuşulduğunu dile getiren HÜDA PAR Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Karipçin, vatandaşlara birebir dokunarak, parti programlarını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Karipçin, "Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Yürüyüş Yolu'nda seçim standımızı açtık. Stant açmamızdaki amaç insanları bilgilendirmek. Gerek broşürlerle gerek parti programımızla gerek birebir olarak partimizi anlatarak bizi, bizden dinlemelerini sağlamak. Çünkü son iki haftadır Türkiye gündeminde HÜDA PAR konuşuluyor. HÜDA PAR'ın parti programı, ilkeleri ve hedefleri konuşuluyor. Biz de bu ilke ve hedefleri birebir halka kendimiz anlatmak istiyoruz." dedi.   

Merak edilen sorular için vatandaşların kendileriyle iletişime geçmesini isteyen Karipçin, "Size ulaşabildiğimiz kadar ulaşacağız. Ulaşamadığımız zaman hudapar.org adresinden, HÜDA PAR internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından bizlere ulaşarak sizleri bilgilendirmemizi, sizlere kendimizi anlatmamızı sağlayabilirsiniz." çağrısında bulundu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir