• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Umut Kervanı Cizre'de Ramazan ayı yardımlarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü işlevi gören Umut Kervanı, deprem bölgesinden Cizre'ye gelen ve ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. 

Yılın 365 günü muhtaçların yanında olmaya çalışan Umut Kervanı, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarını kapılarına taşıyor.

Ramazan ayı yardım çalışmalarında ilk olarak deprem bölgesinden Cizre'ye gelen ailelere yardım ulaştırmayı amaçlayan Umut kervanı, ilçede bulunan yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor.

Cizre Umut Kervanı Derneği Başkanı Servet Adlım

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Cizre Umut Kervanı Derneği başkanı Servet Adlım, "Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarımız devam edecektir. İlk etapta Cizre'mize gelen depremzede ailelerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ve yetim kardeşlerimize yardım götürmeye çalışacağız. Hayırsever halkımız ile ihtiyaç sahibi ailelerin arasında köprü olmaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan binlerce ihtiyaç sahibi aile var. Hayırsever Cizre halkının  yardımlarını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir