• DOLAR 32.265
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2401.25
  • ...
Kızıltepe Kaymakamına veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KIZILTEPE - İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesi ile Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık Kayseri'nin Talas ilçesine atandı. Kaymakam Yırık'ın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gitmesi bekleniyor.



İlke Haber Ajansı Kızıltepe muhabiri Muhammed Aslan ile Doğruhaber Gazetesi Kızıltepe temsilcisi Masun Erdem, Kaymakam Yırık'a veda ziyaretinde bulundular.

 


Yapılan ziyarette konuşan kaymakam Yırık, "2010 yılının Ağustos ayında kaymakamlığına başladım. 3 yıllık bir zamanda çok şeyler yaşadık, şunu öncelikle söylemek istiyorum; Kızıltepe'ye gelmeden önce batıdaki halk algısı iyi değildi. Tayinimi duyanlar 'neden sizi Kızıltepe'ye vermişler, kabahatin neydi' diye bana sordular. Tabii ortada bir kabahat yoktu, bir tayin terfi mevzu idi; ama ben öyle bakmadım. İlçemizi gezince gördüm ki; bakanlıkta atamaya bakan bir yetkili olsaydım Kızıltepe için kendi adımı yazardım… Bu cümlemi yeri geldiğinde birkaç defa tekrarladım. Ben Kızıltepe halkına, bana bu noktada katkı sağlayan emek veren memurdan alt kademeye kadar, seçilmişten sivil toplum kuruluşuna kadar, basın mensuplarından sade bir vatandaşımıza kadar herkese teşekkürlerimi ben buradan bildiriyorum. Hepsi halklarını helal etsinler. Ben üç yıllık hizmetim boyunca ne hakkım varsa hepsini helal ediyorum. İlçemize de Allaha ısmarladık diyorum" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir