• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Bingöl'ün genç ilçesinde depremzedeler için kermes düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe merkezinde düzenlenen kermese ilçedeki okullar da öğrenci ve eğitmenlerle beraber stantlar açtı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği kermes bir gün sürdü.

“Kermesimize ilgi yoğundu”

Eğitim Bir-Sen Genç ilçe Başkanı Muhammed Mustafa Demirağ, “Kermesimizi ilçe Kaymakamlığımız, ilçe belediyemiz, Eğitim Bir-Sen Genç sendikamız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve müdürlüğümüze bağlı okullar ile beraber ilçemizde bulunan iki ulusal yardım kuruluşu olan Umut Kervanı ve İHH ile bir araya gelerek depremzedeler için ne yapabiliriz diye planlama yaptık ve kermes düzenlemeye karar verdik. Akabinde bugün de ilçedeki tüm okullarımızla beraber ve her birine ayrı ayrı stantlar kurarak kermesimizi kurduk. Çok yoğun geçti hamdolsun. İnşaallah gelen gelir ile depremzedelere gıda kumanyaları şeklinde ulaştırmayı hedefliyoruz. Aziz Genç halkımıza yaptığı yardımlardan ötürü çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“Depremzedeler için ne yapsak azdır, gayretkeş olmalıyız”

Umut Kervanı Genç temsilcisi Mücahit Arıboğa ise, “Umut Kervanı olarak ilçemizde düzenlenen kermese destek veren kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de kermes alanında gereken işlerimizi yaptık. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Depremzedelerin sıkıntıları var, bizler de bu süreçte onlar için gayret ediyoruz. Ne yapsak azdır. Allah tüm hayırseverlerden razı olsun. İnşaallah yardımlar kesilmez devamlı olur.” dedi.

Arıboğa, “Önümüz Ramazan ayı, mağduriyetler ve sıkıntılar var. Bu hassasiyeti düşünüp biraz daha gayretkeş olup aktif olmak gerekir. Halkımıza güveniyoruz ve gayretli olacaklarına inanıyoruz.” Şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir